Δροσερή και χορταστική σαλάτα με σοταρισμένο μπρόκολο, ελιές και τρίμμα φέτας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 500 gr fusilli τρικολόρε
- 4 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 μπρόκολο σε φουντίτσες
- 2 κ. σούπας ξύδι
- αλάτι, πιπέρι
- 230 gr φέτα
- 1 φλ. ελιές ψιλοκομμένες
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό, βράσε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σούρωσε καλά και ξέπλυνε με κρύο νερό τα fusilli και ρίξ’ τα σε ένα μεγάλο μπολ.
- Σε ένα μικρό μπολ ανακάτεψε τρεις κουταλιές λάδι με το ξύδι και λίγο πιπέρι.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζέστανε το υπόλοιπο λάδι σε μέτρια φωτιά και σοτάρισε το μπρόκολο για περίπου πέντε λεπτά.
- Ρίξε το μπρόκολο στο μπολ με τα ζυμαρικά και από πάνω θρυμμάτισε με τα χέρια τη φέτα και πρόσθεσε τις ελιές.
- Ανακάτεψε καλά και με προσοχή τα υλικά μαζί με αλατοπίπερο και περίχυσε με το fressing ξυδιού.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ