Δροσερή και χορταστική σαλάτα με σοταρισμένο μπρόκολο, ελιές και τρίμμα φέτας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 500 gr fusilli τρικολόρε
- 4 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 μπρόκολο σε φουντίτσες
- 2 κ. σούπας ξύδι
- αλάτι, πιπέρι
- 230 gr φέτα
- 1 φλ. ελιές ψιλοκομμένες
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό, βράσε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σούρωσε καλά και ξέπλυνε με κρύο νερό τα fusilli και ρίξ’ τα σε ένα μεγάλο μπολ.
- Σε ένα μικρό μπολ ανακάτεψε τρεις κουταλιές λάδι με το ξύδι και λίγο πιπέρι.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζέστανε το υπόλοιπο λάδι σε μέτρια φωτιά και σοτάρισε το μπρόκολο για περίπου πέντε λεπτά.
- Ρίξε το μπρόκολο στο μπολ με τα ζυμαρικά και από πάνω θρυμμάτισε με τα χέρια τη φέτα και πρόσθεσε τις ελιές.
- Ανακάτεψε καλά και με προσοχή τα υλικά μαζί με αλατοπίπερο και περίχυσε με το fressing ξυδιού.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ