Δεν πρόκειται σίγουρα για μία απλή σαλάτα! Θυμίζει περισσότερο κυρίως γεύμα, αλλά με δροσιστική – και μοναδική – υφή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 900 γρ. πατάτες
- 6 αβγά
- 300 γρ. αρακάς
- 1 κρεμμύδι. ξεφλουδισμένο και κομμένο
- 1 ματσάκι σέλερι
- 2 φλιτζάνια μαγιονέζα
- λίγο αλάτι και πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, καθαρίζεις τις πατάτες και πλένεις τον αρακά σου. Παράλληλα, βράζεις το νερό στην κατσαρόλα.
- Μόλις αρχίσει να κοχλάζει, προσθέτεις τις πατάτες και τον αρακά. Τα αφήνεις να βράσουν για περίπου 30 λεπτά σε μέτρια ένταση.
- Επίσης, σε ένα μικρό κατσαρολάκι, στο οποίο έχεις ζεστάνει το νερό, βράζεις τα αυγά για περίπου 12 λεπτά.
- Κόβεις τις πατάτες σε κομμάτια.
- Προσθέτεις όλα τα υλικά σε ένα μπολ. Ρίχνεις μαγιονέζα και ανακατεύεις. Αλάτι και πιπέρι και το αφήνεις στην άκρη.
- Το αφήνεις να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου μία ώρα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ