Το καλοκαίρι θέλει τις σαλάτες του. Τη σημερινή ειδικά που σε ταξιδεύει σε μέρη εξωτικά και αρκετά τροπικά λίγο περισσότερο. Δες πώς θα την φτιάξεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/4 του φλιτζανιού γάλα καρύδας
- 1/2 ανανάς, κομμένος σε μικρά κυβάκια
- 1 παπάγια, κομμένη σε κυβάκια
- 1/2 πεπόνι, κομμένο σε κυβάκια
- 1 ακτινίδιο, κομμένο σε κυβάκια
- 1 μάνγκο, κομμένο σε κυβάκια
- 3 μικρά φρούτα του πάθους, κομμένα σε κυβάκια
- 1 κουτ. της σούπας χυμός lime
- 3 κουτ. του γλυκού μαύρη ζάχαρη
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, καθαρίζεις πολύ προσεκτικά όλα σου τα φρούτα και τα ξεπλένεις με άφθονο νερό.
- Κόβεις τα φρούτα σε μικρές μπουκίτσες και τα μεταφέρεις στο μπολ σερβιρίσματος.
- Σε ένα μικρό μπολάκι, αναμειγνύεις τη ζάχαρη, το χυμό lime και το γάλα καρύδας. Ομογενοποιείς.
- Περιχύνεις τη φρουτοσαλάτα σου, ανακατεύεις, προσθέτεις μερικά φύλλα βασιλικού και σερβίρεις.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ