Τα κρεατικά τα ετοίμασες! Τι άλλο μένει για το πασχαλινό τραπέζι; Μα, φυσικά, οι σαλάτες. Ξεκινάμε από την ρώσικη!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 μέτριες πατάτες
- 4 μικρά καροτάκια
- 1 κόκκινο μήλο
- 2 στικ σέλερι κομμένα σε κυβάκια
- 1 κουτ. της σούπας μαγιονέζα με χαμηλά λιπαρά
- 1/2 φλιτζάνι στραγγιστό γιαούρτι 2%
- 1 κουτ. της σούπας καρύδια, σπασμένα
- Αλάτι και πιπέρι
- 1 κουτ. του γλυκού σιναπόσπορο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, καθαρίζεις τις παράτες και τα καρότα και τις κόβεις σε ομοιόμορφα κυβάκια.
- Ψήνεις τις πατάτες σου σε μία κατσαρόλα σε νερό ή στον ατμό.
- Σε μία μεγάλη σαλατιέρα, βάζεις τα βραστά λαχανικά σου, τα καρύδια, το μήλο και το σέλερι και αλατοπιπερώνεις.
- Σε άλλο μπολ, ανακατεύεις το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, το σιναπόσπορο και λίγο αλατοπίπερο.
- Ανακατεύεις καλά και περιχύνεις τα λαχανικά σου.
- Ανακατεύεις να πάει παντού η σος γιαουρτιού και σερβίρεις. Η σαλάτα αυτή είναι τέλειο συνοδευτικό για κρεατικά και κοτόπουλο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ