Μία φθινοπωρινή σαλάτα που ταιριάζει γάντι με τον καιρό και τη διάθεση σου. Μία σαλάτα πλούσια σε χρώμα και γεύση.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 φινόκιο, ολόκληρο και καλά καθαρισμένο
- 1 μεγάλο πράσινο μήλο, καλά καθαρισμένο και κομμένο σε ροδέλες
- 2 κουτ. της σούπας χυμός λεμόνι
- 4 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
- 1 χούφτα σπανάκι
- 1/2 κουτ. της σούπας μέλι
- 1/4 του φλιτζανιού καρύδια
- 1/2 φλιτζάνι παρμεζάνα, τριμμένη ή σε νιφάδες
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, πλένεις πολύ καλά το φινόκιο και το κόβεις σε φέτες. Ακολουθείς την ίδια διαδικασία με το μήλο.
- Σε ένα μπολ, αναμειγνύεις το ελαιόλαδο, το μέλι και το λεμόνι. Χτυπάς πολύ γρήγορα, προκειμένου να δέσει το dressing σου.
- Σε ένα μπολ, τοποθετείς στη βάση το φινόκιο, το σπανάκι και το μήλο. Προσθέτεις τους ξηρούς καρπούς και ανακατεύεις.
- Περιχύνεις το dressing και ολοκληρώνεις με ένα τελευταίο ανακάτεμα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ