Το κολοκύθι είναι λαχανικό εποχής και εκτός από τα παραδοσιακά πιάτα μπορείς να φτιάξεις μια υγιεινή σαλάτα με φέτα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 κολοκυθάκια κομμένα κατά μήκος στη μέση
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 2 φλ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 430 gr βρασμένα ρεβίθια
- 2 κ. σούπας βαλσαμικό ξύδι
- 1/ φλ. ψιλοκομμένος βασιλικός
- 100 gr φέτα
- αλάτι
- πιπέρι.
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αλείφεις τα κολοκυθάκια με ελαιόλαδο και προσθέτεις αλάτι και πιπέρι
- Τα τοποθετείς σε ένα μικρό ταψί και τα ψήνεις στο grill στους 180 βαθμούς για 10 περίπου λεπτά
- Τα αφήνεις στην άκρη μέχρι να αποκτήσουν θερμοκρασία δωματίου
- Μόλις κρυώσουν τα κόβεις σε φέτες
- Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνεις τα κολοκυθάκια και προσθέτεις όλα τα υπόλοιπα υλικά
- Σερβίρεις.
Κεντρική photo: iStock
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ