Διανύουμε τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού και, όπως πολύ καλά έχεις καταλάβει, οι σαλάτες έχουν την τιμητική τους. Δες πώς θα ετοιμάσεις μία πραγματικά χορταστική και νόστιμη σαλάτα!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- Μισό πράσινο μαρούλι
- 2 κονσέρβες με τόνο (επίλεξε τη μεγάλη συσκευασία)
- 1 κουτ. του γλυκού μουστάρδα
- 1/2 φλιτζάνι κρεμμύδι πράσινο ψιλοκομμένο
- 1/3 του φλιτζανιού light μαγιονέζα
- 4 μεγάλα αυγά βραστά και σφιχτά
- 2 ματσάκια φρέσκο μαϊντανό και σέλινο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, καθαρίζεις πολύ καλά τα υλικά σου.
- Σε ένα μπολ, προσθέτεις το μαρούλι, τον τόνο, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τον μαϊντανό και το σέλινο.
- Παράλληλα, σε μία μικρή κατσαρόλα βράζεις τα αυγά μέχρι να γίνουν σφιχτά.
- Ξεφλουδίζεις τα αυγά, τα κόβεις στη μέση και τα προσθέτεις στο μπολ με τη σαλάτα.
- Σε ένα πολύ μικρό μπολάκι, αναμειγνύεις τη μαγιονέζα light και τη μουστάρδα. Χτυπάς μέχρι να γίνει ένα ομογενοποιημένο μείγμα. Περιχύνεις το μείγμα στη σαλάτα.
- Χρησιμοποιείς λίγο λεμόνι για γεύση και σερβίρεις.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ