Το καλοκαίρι, και ειδικά τις ζεστές ημέρες, οι σαλάτες έχουν την τιμητική τους. Σήμερα, ο τόνος παντρεύεται τις πέννες και δημιουργούν μία σαλάτα που θα λατρέψει ο ουρανίσκος σου!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 140 γρ. τόνος σε κονσέρβα
- 1 κουτ. της σούπας κάπαρη
- 1 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
- 1 κουτ. της σούπας ξύδι
- 2 φλιτζάνια πράσινα λαχανικά της επιλογής σου
- 1 φλιτζάνι μαγειρεμένα ζυμαρικά
- Φρέσκο πιπέρι
- 25 γρ. παρμεζάνα τριμμένη ή σε νιφάδες
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, σε μία κατσαρόλα με νερό, βράζεις τα ζυμαρικά σου ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Καθαρίζεις τα λαχανικά σου και τα προσθέτεις στη βάση του μπολ.
- Περιχύνεις τα υπόλοιπα υλικά με τα ζυμαρικά σου από πάνω. Ανακατεύεις και απολαμβάνεις.
Photo: iStock
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ