Τραγανή σαλάτα με ιδιαίτερο dressing και πλούσια γεύση.
Θερμίδες: 180/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- Για τη σαλάτα:
- 1+1/2φλ. quinoa
- 1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε κύβους
- 1 κίτρινη πιπεριά, κομμένη σε κύβους
- 4 πράσινα κρεμμύδια, κομμένα
- 2φλ. αγγούρι, κομμένο σε κύβους
- 1φλ. κόκκινο λάχανο, κομμένο
- 1φλ. καρότα, τριμμένα
- 1/4φλ. φρέσκο κόλιαντρο, ψιλοκομμένο
- 1/4φλ. αλατισμένα φιστίκια ή κάσιους, ψιλοκομμένα
- 1/2φλ. edamame
- Για το dressing:
- 6κ. σούπας σησαμέλαιο
- 2κ. σούπας λάδι καρύδας
- 2κ. σούπας χυμό λάιμ
- 3κ. σούπας soy sauce
- 2κ. σούπας ξύδι
- 2/3φλ. φρέσκο κόλιαντρο, ψιλοκομμένο
- 1κ. γλυκού τζίντζερ, τριμμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
- 2κ. γλυκού σάλτσα τσίλι
- 2κ. γλυκού μέλι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Για τη σαλάτα:
- Βράσε το quinoa σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Όταν είναι έτοιμο κι έχει κρυώσει, πρόσθεσέ το σε ένα μπολ μαζί με τα άλλα υλικά για τη σαλάτα.
- Για το dressing:
- Σε ένα μικρό μπολ ανακάτεψε όλα τα υλικά μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.
- Πρόσθεσε το dressing μέσα στη σαλάτα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ