Σαλάτα με μπλανσαρισμένα φασολάκια και καβουρδισμένο αρνί
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- αλάτι, πιπέρι
- 2 φλ. φασολάκια
- 500 gr αμπελοφάσουλα
- 200 gr αρνί ψιλοκομμένο
- 2 κ. σούπας αλεύρι
- 1 1/2 φλ. ζωμός κοτόπουλου
- 1/2 φλ. κρέμα γάλακτος
- χυμός από 1 λεμόνι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό βάλε τα φασόλια να βράσουν για περίπου τέσσερα λεπτά.
- Γέμισε ένα μπολ με παγάκια και κρύο νερό και μετάφερε εκεί τα βρασμένα φασόλια να κρυώσουν.
- Σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά πέρασε για δύο λεπτά το αρνί να ζεσταθεί, αφαίρεσέ το και πρόσθεσε το αλεύρι να καβουρδιστεί.
- Πρόσθεσε το ζωμό κοτόπουλου και την κρέμα και ανακάτεψε καλά για περίπου έξι λεπτά μέχρι να πήξει η σάλτσα.
- Σούρωσε καλά τα φασόλια και πρόσθεσέ τα στο τηγάνι με την μπεσαμέλ για περίπου τέσσερα λεπτά.
- Ρίξε και το χυμό λεμονιού και αλατοπίπερο και σέρβιρε με το καβουρδισμένο αρνί.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ