Ζεστή σαλάτα με φασόλια και αρνί

30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
8
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Σαλάτα με μπλανσαρισμένα φασολάκια και καβουρδισμένο αρνί

Συστατικά

  • αλάτι, πιπέρι
  • 2 φλ. φασολάκια
  • 500 gr αμπελοφάσουλα
  • 200 gr αρνί ψιλοκομμένο
  • 2 κ. σούπας αλεύρι
  • 1 1/2 φλ. ζωμός κοτόπουλου
  • 1/2 φλ. κρέμα γάλακτος
  • χυμός από 1 λεμόνι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό βάλε τα φασόλια να βράσουν για περίπου τέσσερα λεπτά.
  • Γέμισε ένα μπολ με παγάκια και κρύο νερό και μετάφερε εκεί τα βρασμένα φασόλια να κρυώσουν.
  • Σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά πέρασε για δύο λεπτά το αρνί να ζεσταθεί, αφαίρεσέ το και πρόσθεσε το αλεύρι να καβουρδιστεί.
  • Πρόσθεσε το ζωμό κοτόπουλου και την κρέμα και ανακάτεψε καλά για περίπου έξι λεπτά μέχρι να πήξει η σάλτσα.
  • Σούρωσε καλά τα φασόλια και πρόσθεσέ τα στο τηγάνι με την μπεσαμέλ για περίπου τέσσερα λεπτά.
  • Ρίξε και το χυμό λεμονιού και αλατοπίπερο και σέρβιρε με το καβουρδισμένο αρνί.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164