Λαχταριστό sandwich με ανατολίτικο άρωμα και δροσιστικό γιαούρτι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κ. σούπας ηλιέλαιο
- 1 λευκό κρεμμύδι
- 3/4 κ. γλυκού αλάτι
- 1 1/4 κ. γλυκού κύμινο
- 1/2 kg μοσχαρίσιος κιμάς
- 4 ινδικά ψωμάκια Naan
- 1/2 φλ. γιαούρτι
- 1/2 φλ. αγγούρι
- 1 κ. σούπας φρέσκος κόλιανδρος
- 1/4 κ. γλυκού κόλιανδρος σε σκόνη
- 1/2 μεσαίο iceberg
- 1/4 φλ. κόκκινο κρεμμύδι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 100 βαθμούς.
- Σε ένα τηγάνι ζέστανε το λάδι και σοτάρισε το λευκό κρεμμύδι ψιλοκομμένο με 1/4 κουταλάκι αλάτι και ένα κουταλάκι κύμινο για τρία με τέσσερα λεπτά.
- Πρόσθεσε τον κιμά, αλάτισέ τον με άλλο 1/4 κουταλάκι αλάτι και σοτάρισέ τον για περίπου 10 λεπτά.
- Βάλε τα ψωμάκια το ένα πάνω στο άλλο, τύλιξέ τα καλά σε αλουμινόχαρτο και άφησέ τα στο φούρνο για περίπου πέντε λεπτά.
- Σε ένα μπολ ανακάτεψε το γιαούρτι με το αγγουράκι ψιλοκομμένο χωρίς τα σπόρια του, τον φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο, τη σκόνη κόλιανδρου και το υπόλοιπο αλάτι και κύμινο και ανακάτεψέ τα καλά.
- Βάλε στη μέση από κάθε naan μια χούφτα λεπτοκομμένο iceberg, από πάνω μοίρασε τον κιμά και έπειτα περίχυσέ το με δυο γεμάτες κουταλιές από το μείγμα γιαουρτιού και λεπτοκομμένο κόκκινο κρεμμύδι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ