Μια παραλλαγή για υπέροχη λαγάνα με διαφορετική γεύση… Αντί να ετοιμάσεις απλά ψωμάκια, γέμισέ τα με λιαστή ντομάτα και ελιές!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 3 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 2 φλιτζάνια σκληρό κίτρινο αλευρι
- 1 φακελάκι μαγιά ξηρή
- 1 φλιτζάνι χλιαρό νερό
- 1 κ.γ. αλάτι
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 1/2 φλιτζάνι πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι
- 1/2 φλιτζάνι λιαστές ντομάτες
- 1/2 φλιτζάνι σουσάμι
- 1/3 του φλιτζανιού σπασμένους κόκους πιπεριού
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ανακάτεψε τη μαγιά με το νερό και άφησε για μερικά λεπτά στην άκρη
- Βάλε σε μια λεκάνη το αλεύρι και το αλάτι. Άνοιξε μια λακουβίτσα στη μέση και ρίξε το λάδι
- Πρόσθεσε το νερό με τη μαγιά και ζύμωσε καλά να γίνει ένα μείγμα
- Στη συνέχεια πρόσθεσε τις ελιές ροδελίτσες και τις λιαστές ντομάτες μαζί με το πιπέρι
- Σκέπασε και άφησε τη ζύμη να φουσκώσει για μισή ώρα
- Μοίρασε τη ζύμη σε δύο μέρη και άπλωσε σε δύο ρηχά ταψάκια. Τρύπησε με πιρούνι εδώ κι εκεί σε όλη την επιφάνεια. Άφησε να φουσκώσει
- Ψήσε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180oC για 30 λεπτά
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ