Κεφτεδάκια με μύδια για gourmet Καθαρά Δευτέρα… Αν θέλεις να εντυπωσιάσεις με ιδιαίτερους μεζέδες, αυτή είναι η συνταγή σου!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/2 κιλό μύδια καθαρισμένα (κατεψυγμένα)
- 1/2 κιλό πατάτες
- Φρέσκο δυόσμος
- Πιπέρι, αλάτι
- Αλεύρι
- Ελαιόλαδο
- 1 λεμόνι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε τις πατάτες σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει. Αφού βράσουν καλά λιώσε σε ένα μπολ να γίνουν πουρέ
- Ανακάτεψε τα μύδια με τον πουρέ πατάτας και αλατοπιπέρωσε. Πασπάλισε με το δυόσμο ψιλοκομμένο
- Ζύμωσε καλά το μείγμα σου και πλάσε στρογγυλά μπαλάκια
- Πανάρισε στο αλεύρι ένα, ένα τα κεφτεδάκια
- Βάλε αρκετό ελαιόλαδο να κάψει καλά και ψήσε τους κεφτέδες να πάρουν χρώμα
- Βγάλε σε απορροφητικό χαρτί και στίψε από πάνω το λεμόνι. Σέρβιρε
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ