Μπρόκολο, διάφορα λαχανικά και καθόλου αρτίσιμα υλικά για να κρατήσεις τη νηστεία. Μια σούπα που θα λατρέψεις και ένας τρόπος να αυξήσεις τις επιλογές σου, όσο νηστεύεις.
Θερμίδες 65
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομένες
- 300 γρ. φρέσκο μπρόκολο
- 1 μέτρια πατάτα καθαρισμένη και κομμένη σε κυβάκια
- 4 φλιτζάνια ζωμό λαχανικών
- 1/4 κ.γ. τριμμένο μοσχοκάρυδο
- Αλάτι και πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ζέστανε το ελαιόλαδο σε μεγάλη κατσαρόλα και σόταρε το κρεμμύδι με το σκόρδο να μαλακώσουν
- Ρίξε στην κατσαρόλα το ζωμό, το πρόκολο και την πατάτα. Άφησε το μείγμα να βράσει, χαμήλωσε τη φωτιά και άφησε τη σούπα να σιγοβράσει για ένα τέταρτο της ώρας
- Με μια τρυπητή κουτάλα πάρε τα λαχανικά και λιώσε στο μίξερ καλά. Γύρισε τον πολτό στην κατσαρόλα και συνέχισε το ζέσταμα
- Πρόσθεσε το μοσχοκάρυδο και αλατοπιπέρωσε
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ