Παραδοσιακή λευκή ταραμοσαλάτα με κρεμμύδι

15 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
6
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Λαχταριστή αλοιφή από ταραμά και ψωμί με λεμονάτη γεύση

Συστατικά

  • 250 gr ψίχα χθεσινού ψωμιού
  • 250 gr λευκός ταραμάς
  • 1 ½ φλ. ελαιόλαδο + έξτρα αν χρειαστεί
  • χυμός από 1 λεμόνι + έξτρα αν χρειαστεί
  • 1/4 φλ. τριμμένο κρεμμύδι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Μούλιασε το ψωμί σε νερό για τρία λεπτά και στύψ’ το καλά, ώστε να φύγει το περιττό νερό.
  • Στο μίξερ πρόσθεσε τον ταραμά και χτύπησέ τον ελαφρώς για να αφρατέψει.
  • Πρόσθεσε το ψωμί και το κρεμμύδι και συνέχισε το χτύπημα μέχρι να ενωθούν καλά τα υλικά.
  • Σιγά-σιγά άρχισε να ρίχνεις το λάδι και το λεμόνι στο μείγμα μέχρι να γίνει ο ταραμάς αφράτος.
  • Δοκίμασε και πρόσθεσε λάδι και λεμόνι αν χρειαστεί.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164