Λαχταριστή αλοιφή από ταραμά και ψωμί με λεμονάτη γεύση
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 250 gr ψίχα χθεσινού ψωμιού
- 250 gr λευκός ταραμάς
- 1 ½ φλ. ελαιόλαδο + έξτρα αν χρειαστεί
- χυμός από 1 λεμόνι + έξτρα αν χρειαστεί
- 1/4 φλ. τριμμένο κρεμμύδι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Μούλιασε το ψωμί σε νερό για τρία λεπτά και στύψ’ το καλά, ώστε να φύγει το περιττό νερό.
- Στο μίξερ πρόσθεσε τον ταραμά και χτύπησέ τον ελαφρώς για να αφρατέψει.
- Πρόσθεσε το ψωμί και το κρεμμύδι και συνέχισε το χτύπημα μέχρι να ενωθούν καλά τα υλικά.
- Σιγά-σιγά άρχισε να ρίχνεις το λάδι και το λεμόνι στο μείγμα μέχρι να γίνει ο ταραμάς αφράτος.
- Δοκίμασε και πρόσθεσε λάδι και λεμόνι αν χρειαστεί.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ