Πεντανόστιμη νηστίσιμη ταραμοσαλάτα με σκόρδο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κ. σούπας ταραμάς λευκός
- ½ φρατζόλα ψωμί
- ¾ φλ. ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- χυμός από ένα λεμόνι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Μούσκεψε το ψωμί σε νερό, αφαίρεσε την κόρα και στράγγιξε πολύ καλά μέχρι να φύγουν όλα τα υγρά.
- Στο μίξερ ανακάτεψε το μουλιασμένο ψωμί, το σκόρδο και τον ταραμά και ανακάτεψέ τα καλά σε μεσαία ταχύτητα.
- Πρόσθεσε σιγά- σιγά στο μείγμα το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού, μέχρι να ομογενοποιηθεί.
- Ράντισε με επιπλέον ελαιόλαδο.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ