Δοκίμασε αυτή την απλή συνταγή με σπανάκι και σουπιές. Πρόκειται για το πιο νόστιμο και ταυτόχρονα υγιεινό πιάτο. Όλες οι ευεργετικές ιδιότητες των θαλασσινών μαζί με το σπανάκι και το ελαιόλαδο. Ότι πρέπει για να απολαύσεις την Σαρακοστή…
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κονσέρβα τοματάκια
- 1 ποτήρι κρασί
- 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1 φλυτζάνι λάδι
- Αλάτι και πιπέρι
- 1/2 κιλό σπανάκι
- 1/4 ματσάκι άνιθο
- 1/2 ματσάκι μαϊντανό
- 6 σουπιές καθαρισμένες και κομμένες σε ροδέλες
- 1 κουταλιά της σούπας πελτέ
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια κατσαρόλα βάλε λάδι να ζεσταθεί και πρόσθεσε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- Αφού μαλακώσει το κρεμμύδι, πρόσθεσε τις σουπιές, ανακάτεψε ελαφρά και σβήσε με κρασί
- Βάλε τον πελτέ και την ντομάτα στην κατσαρόλα και ανακάτεψε
- Συμπλήρωσε με τον μαϊντανό και τον άνιθο. Αλατοπιπέρωσε
- Στη συνέχεια πρόσθεσε το σπανάκι και σκέπασε την κατσαρόλα
- Άφησε να σιγοβράσει, σε πολύ χαμηλή φωτιά περίπου μια ωρα. Μέχρι να “μελώσει” και να δέσει η σάλτσα του.
Tip
Ιδανικός μεζές για τα απογεύματα...
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ