To πιο εύκολο γλυκό σνακ της Σαρακοστής. Τρίγωνα chips τορτίγιας με αρωματική κανέλα και ζάχαρη. Απλό, εύκολο, αλλά ακαταμάχητο. Δοκίμασ ενα το σερβίρσεις με μαρμελάδα ή ψιλοκομμένα φρουτάκια και φυτική σαντιγί!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 φλιτζάνι ζάχαρη
- 1 κουταλάκι κανέλα
- 1 μικρή πρέζα μοσχοκάρυδο
- 10 τορτίγιες
- Σπορέλαιο για το τηγάνισμα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε τη ζάχαρη, την κανέλα και το μοσχοκάρυδο σε ένα μεγάλο σακουλάκι για τρόφιμα. Κλείσ’ το και κούνησέ το καλά να αναμιχθεί η ζάχαρη με τα μπαχαρικά.
- Κόψε τις τορτίγιες σε τριγωνάκια
- Ζέστανε το λάδι να κάψει. Τηγάνισε ανά 5 τις λωρίδες για 30 δευτερόλεπτα ή μέχρι να ροδίσουν.
- Στράγγισέ τες σε χαρτί κουζίνας.
- Όσο είναι ακόμη ζεστές βάζε λίγες λίγες τις λωρίδες στο σακουλάκι με την κανελοζάχαρη και κούνα το για να πάει παντού.
- Σέρβιρε όσο είναι ζεστά.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ