Σαρακοστιανή συνταγή για να δώσεις ένα επιπλέον άρωμα στον χαλβά και να στολίσεις με ποικιλία το σαρακοστιανό τραπέζι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4-5 φέτες μακεδονικό χαλβά (γεύση της επιλογής σου)
- 2 πορτοκάλια σφιχτά πλυμμένα
- 1/4 του ποτηριού χυμό λεμόνι
- Κανέλα σε σκόνη
Τρόπος Μαγειρέματος
- Κόψε το πορτοκάλι σε φέτες 2 εκατοστά, πετόντας μόνο το πάνω και το κάτω μέρος
- Άνοιξε ένα φύλλο αλουμινόχαρτου και στρώσε τις φέτες με το πορτοκάλι
- Από πάνω άπλωσε τις φέτες με το χαλβά και τυλίγεις καλά σε πακέτο με το αλουμινόχαρτο
- Βάλε το πακέτο στο φούρνο, στο τζάκι ή ακόμη και πάνω στη σχάρα. Άφησε για λίγα λεπτά να μαλακώσει ο χαλβάς
- Άνοιξε το αλουμινόχαρτο ράντισε με το λεμόνι και πασπάλισε με λίγη κανέλα. Σέρβιρε
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ