Brunch Time: Scrambled Eggs με ντομάτα, κρεμμύδι και φέτα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 6 αυγά
- Δύο μεγάλες τομάτες, ώριμες και καθαρισμένες.
- 1 κρεμμύδι φρέσκο, καθαρισμένο και ψιλοκομμένο.
- 1 κύβο ζωμό λαχανικών
- 200 γρ. φέτα θριμματισμένη
- Ελαιόλαδο
- Πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα τρίφτη, τρίβεις πολύ καλά και προσεκτικά τις ντομάτες και τη φέτα.
- Σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι, σοτάρεις τις ντομάτες και το κρεμμύδι, μέχρι να στεγνώσουν από τα υγρά τους.
- Παράλληλα, τοποθετείς μία κατσαρόλα με νερό για να βράσεις τα αυγά.
- Ξεφλουδίζεις τα αυγά και τα κόβεις σε μικρές ροδέλες.
- Σε ένα ζεστό μπολ με λίγο νερό, ανακατεύεις το αυγά, μέχρι να πάρουν την υφή ενός ενιαίου μείγματος.
- Στο ίδιο μπολ, προσθέτεις τις τομάτες, το κρεμμύδι και τη θρυμματισμένη φέτα. Ανακατεύεις πολύ καλά μέχρι να δημιουργηθεί η στραπατσάδα.
- Σερβίρεις με λίγο δυόσμο για ντεκόρ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ