Κρεμώδης και χορταστικός πουρές με σκόρδο και baby πατατούλες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1,5 kg baby πατάτες κομμένες σε κύβους με τη φλούδα τους
- 10 σκελίδες σκόρδο
- 1/2 φλ. αριάνι
- 4 κ. σούπας βούτυρο
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια κατσαρόλα βάλε τις πατάτες και το σκόρδο με νερό που τα καλύπτει και πρόσθεσε μια κουταλιά αλάτι.
- Μόλις ξεκινήσει ο βρασμός, χαμήλωσε τη φωτιά και σιγόβρασε για περίπου 15 λεπτά.
- Σε ένα μικρό κατσαρολάκι λιώσε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά, πρόσθεσε το αριάνι και ανακάτεψέ
- τα για δύο λεπτά μέχρι να ομογενοποιηθούν, αλλά όχι να βράσουν.
- Σούρωσε τις πατάτες και τα σκόρδα και λιώσ’ τα με το ραβδομπλέντερ ή ειδική κουτάλα.
- Πρόσθεσε το μείγμα βουτύρου και αλατοπίπερο και ανακάτεψε καλά μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
- Σέρβιρε το σκορδάτο πουρέ ως συνοδευτικό στα κρεατικά σου, όσο είναι ακόμα ζεστός και πασπάλισε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ