Μυστικά για να χρησιμοποιήσεις το σκόρδο σε όλα σου τα φαγητά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Αρχικά εκείνο που θα πρέπει να γνωρίζεις είναι πως όσο περισσότερο το ψήνεις, τόσο πιο ελαφριά γίνεται η γεύση του στο φαγητό. ΠΡΟΣΟΣΧΗ: Αν το παρακάνεις, ιδιαίτερα στο τηγάνι, θα μαυρίσει και μπορεί να αφήσει μια πικρή γεύση στο φαγητό σου.
Χρησιμοποίησέ το για να δώσεις άρωμα
σε σούπες και ψητά κρέατα
κρέας ή κοτόπουλο στο φούρνο
ψιλοκομμένο σε dressing
ψήσε ολόκληρες σκελίδες στο φούρνο και άπλωσέ τες επάνω στο ψωμί
τρίψε ωμό σκόρδο πάνω στο ψωμί με λίγο λάδι και ρίγανη και ψήσε το στο φούρνο ήσ το γκριλ. Για παραδοσιακό νόστιμο σκορδόψωμο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ