Ζουμερά φιλέτα γαλοπούλας σε κρούστα από πρέτσελ με μυρωδάτη σάλτσα γιαουρτιού
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
Για τα σνίτσελ:
- 2 φλ. πρέτσελ
- 1 φλ. τρίμμα ψωμιού
- 500 gr φιλέτο γαλοπούλας σε φέτες για σνίτσελ
- 2 κ. σούπας βούτυρο
- 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
Για το dressing:
- 1 φλ. γιαούρτι
- 2 κ. σούπας σχοινόπρασο
- 1 κ. σούπας μαϊντανός
- 1/2 κ. γλυκού σκόνη σκόρδου
- 1 κ. σούπας χυμός λεμονιού
- 1 κ. γλυκού μέλι
- 1/2 κ. γλυκού μουστάρδα Dijon
- αλάτι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Στο μπλέντερ χτύπησε τα πρέτσελ μέχρι να γίνουν σκόνη και ανακάτεψέ τα σε ένα πιάτο με το τρίμμα ψωμιού και λίγο αλάτι.
- Πάρε τα σνίτσελ γαλοπούλας και βύθισέ τα ένα-ένα στο τρίμμα, πιέζοντάς τα ώστε να απλώσουν και να κολλήσει το τρίμμα πάνω τους.
- Ζέστανε σε ένα μεγάλο τηγάνι το λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και πρόσθεσε τα σνίτσελ με μία κουταλιά βούτυρο.
- Ψήσε για περίπου τρία λεπτά, γύρισε τα σνίτσελ πλευρά, πρόσθεσε το υπόλοιπο βούτυρο και ψήσε για άλλα τρία λεπτά.
- Άφησε τα σνίτσελ σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν.
- Ανακάτεψε σε ένα μπολ όλα τα υλικά για το dressing και σέρβιρε με τα σνίτσελ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ