Βήμα 4ο
Ζέστανε την κρέμα: Βάλε την κρέμα σου σε μικρό σκεύος και ζέστανέ την σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά για μερικά λεπτά. Πρόσεχε, δεν θέλεις να βράσει, απλώς να ζεσταθεί καλά. Για να καταλάβεις αν είναι έτοιμη θα πρέπει όταν βουτάς το δάχτυλό σου να μπορείς να αντέχεις τη θερμοκρασία της για 3-4 δευτερόλεπτα. Κατέβασέ την από τη φωτιά.
Ρίξε την ψιλοκομμένη σοκολάτα πασπαλίζοντάς την πάνω από την κρέμα. Ανακάτεψέ την μόνο ΜΙΑ ΦΟΡΑ ίσα να πάει παντού η σοκολάτα και άφησέ την στην άκρη για μερικά λεπτά ώστε η σοκολάτα να μαλακώσει και να λιώσει μόνη της. Δεν πρέπει να την ανακατέψεις παραπάνω σε αυτή τη φάση!