Σοκολατένια γεμιστά μπισκότα

40 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Ο πρώτος Έλληνας Master Chef ετοιμάζει τα πιο λαχταριστά γεμιστά μπισκότα που έφτιαξες ποτέ από τα χεράκια σου! 

Συστατικά

  • 45γρ. κακάο
  • 160γρ. αλεύρι
  • 1 κ.γλ. σόδα
  • 1/4 κ.γλ. baking powder
  • μια πρέζα αλάτι
  • 250γρ. ζάχαρη
  • 140γρ. βούτυρο
  • 1 αυγό
  • Υλικά για τη γέμιση: 50γρ. μαργαρίνη (όχι soft)
  • 55γρ. βούτυρο
  • 240γρ. άχνη ζάχαρη
  • 2 βανίλιες

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Χτύπησε τα στερεά να ανακατευτούν καλά. Ρίξε το βούτυρο και καθώς χτυπάς ρίχνεις και το αυγό. Συνέχισε το χτύπημα μέχρι να γίνει μια μπάλα. Χώρισε στα 4 και βάλε στο ψυγείο.
  • Προθέρμανε το φούρνο στους 190οC στον αέρα. Στρώσε λαδόκολλα σε δυο ταψιά. Πλάσε με λίγο υγρά χέρια μικρά μπαλάκια από τη ζύμη διαμέτρου 1εκ. ΌΧΙ μεγαλύτερα γιατί απλώνουν πολ
  • Βάλε στο ταψί σε αρκετή απόσταση το ένα από το άλλο. Κάθε κομμάτι από τα τέσσερα της ζύμης αρκεί για να γεμίσει ταψί.
  • Ετοίμασε 2 ταψιά και τα ψήσε για 9 λεπτά. Έχεις έτοιμα τα υπόλοιπα μπαλάκια και μόλις βγουν τα πρώτα βάζετε τα δεύτερα.
  • Στο μεταξύ ετοίμασε και τη γέμιση. Στο μίξερ με εξάρτημα για ζύμες χτύπησε το βούτυρο με τη μαργαρίνη, τη βανίλια και τη ζάχαρη για 2-3 λεπτά μέχρι να αφρατέψει
  • Βάλε σε κορνέ και γέμοσε τα μπισκότα. Διατηρούνται εκτός ψυγείου για 3 μέρες…

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164