Μια γκουρμέ συνταγή που θα λατρέψεις!
Θερμίδες: 292/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 γκρέιπφρουτ
- 1/4φλ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
- 1κ. σούπας + 1κ. γλυκού καστανή ζάχαρη
- 4 φιλέτα σολομού
- 1κ. σούπας σπόροι κύμινου, τριμμένοι
- 1/2κ. γλυκού αλάτι
- 1/2κ. γλυκού πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το γκριλ.
- Τρίψε το γκρέιπφρουτ γιατί θα χρειαστείς 2κ. σούπας ξύσμα.
- Σε ένα μικρό μπολ ανακάτεψε το μαϊντανό, το σκόρδο και το ξύσμα του γκρέιπφρουτ.
- Καθάρισε την υπόλοιπη φλούδα από το γκρέιπφρουτ.
- Κόψε το γκρέιπφρουτ σε κομμάτια, τοποθέτησέ το σε ένα ταψί με αλουμινόχαρτο και ρίξε 1κ. σούπας ζάχαρη.
- Τοποθέτησε δίπλα στο ταψί το σολομό και πασπάλισέ τον με τους σπόρους του κύμινου, αλάτι, πιπέρι και την υπόλοιπη ζάχαρη.
- Τοποθέτησε το ταψί στο φούρνο και ψήσε μέχρι να είναι έτοιμος ο σολομός.
- Χώρισε σε 4 πιάτα τα φιλέτα, το καραμελωμένο γκρέιπφρουτ και πασπάλισε με το mix του μαϊντανού που έφτιαξες στην αρχή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ