Ψητό ολόφρεσκο φιλέτο σολομού με κρούστα από τυρί κρέμα, παρμεζάνα και διάφορα μπαχαρικά. Γιατί το ψάρι πρέπει να αποτελεί μέρος της διατροφής σου μέσα στην εβδομάδα. Για να λαμβάνεις τα ευεργετικά Ω3 λιπαρά οξέα.
Θερμίδες 400/μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 6 φιλέτα φρέσκο σολομό χωρίς το δέρμα
- Αλάτι και μαύρο πιπέρι
- 150 γρ. τυρί κρέμα La Vache Qui Rit® Light
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- Το ξίσμα από μισό λεμόνι
- Την ψύχα από μια λεπτή φέτα ψωμί (25 γρ.)
- 25 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
- 2 κ.σ. ψιλοκομμένα cranberries
- 2 κ.σ. φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο
- Πάπρικα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200oC
- Αλατοπιπέρωσε το σολομό καλά και από τις δύο πλευρές και βάλε σε ελαφρώς λαδωμάνο ταψάκι
- Λιώσε το τυρί με το σκόρδο, το ξίσμα και αλατοπίπερο σε ένα μπολ
- Άπλωσε πάνω από κάθε φιλέτο σε μια ομοιόμορφη στρώση
- Τρίψε την ψίχα και ανάμειξε με την παρμεζάνα, το θυμάρι και τα cranberries. Πασπάλισε κάθε φέτα σολομό
- Πασπάλισε με λίγη πάπρικα και ψήσε στο φούρνο για 15 λεπτά
- Σέρβιρε ζεστό με λίγο φρέσκο θυμάρι ακόμη
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ