Σολομός στο φούρνο με ζεστές πατάτες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 φιλέτα σολομού
- 500 gr πατάτες baby
- 1 ματσάκι μαϊντανό
- 1/4 της κούπας χυμό λεμονιού
- 2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
- αλάτι και πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μικρό μπολάκι, αναμειγνύεις το χυμό λεμονιού, μία κουταλιά λάδι, το λιωμένο σκόρδο και τον μαϊντανό. Ανακατεύεις πολύ καλά.
- Βάζεις το σολομό στη μαρινάδα από την πλευρά της πέτσας και το αφήνεις σε ένα πιάτο για 10 λεπτά, προκειμένου να την απορροφήσει.
- Παράλληλα, προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς C στο γκριλ.
- Σε ένα ταψί, απλώνεις ένα αντικολλητικό χαρτί και από πάνω ρίχνεις τις πατάτες κομμένες στη μέση. Ραντίζεις με λίγο ελαιόλαδο.
- Τοποθετείς το μαριναρισμένο σολομό στο κέντρο του ταψιού και ψήνεις για περίπου 15 λεπτά.
- Σερβίρεται ζεστό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ