Είναι η εποχή τους… και δεν μπορείς να αντισταθείς σε κατακόκκινα γυαλιστερά κεράσια! Έχουμε μια απλή και πανεύκολη συνταγή για να τα κάνεις sorbet…
Θερμίδες 46
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 φλιτζάνια κεράσια χωρίς το κουκούτσι
- 1/2 φλιτζάνι νερό
- 1/2 φλιτζάνι νερό καρύδας (αν δεν βρεις συμπλήρωσε με απλό νερό)
- 3 κ.σ. ζάχαρη
Τρόπος Μαγειρέματος
- Λιώσε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ να γίνουν μια ομοιόμορφη πούλπα. Πέρασε το μείγμα από σίτα πιέζοντας τα κομματάκια ώστε να πάρεις όσο περισσότερη ποσότητα μπορείς
- Βάλε το μείγμα που πέρασε από τη σίτα σε μια παγωτομηχανή ώσπου να αρχίσει να σφίγγει και να παγώνει.
- Αν πάλι δεν έχεις παγωτομηχανή πρέπει να κάνεις την εξής διαδικασία. Άφησε το μείγμα για 1 ώρα περίπου στην κατάψυξη και αφού παγώσει ελαφρά χτύπησε με σύρμα, πιρούν ή ακόμη και στο μίξερ. Βάλε και πάλι στην κατάψυξη και επανάλαβε τη διαδικασία ανά μισή ώρα δύο-τρεις φορές ακόμη
- Μετάφερε σε σκεύος που κλείνει καλά και άφησε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρεις
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ