Είναι η εποχή τους… και δεν μπορείς να αντισταθείς σε κατακόκκινα γυαλιστερά κεράσια! Έχουμε μια απλή και πανεύκολη συνταγή για να τα κάνεις sorbet…
Θερμίδες 46
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 φλιτζάνια κεράσια χωρίς το κουκούτσι
- 1/2 φλιτζάνι νερό
- 1/2 φλιτζάνι νερό καρύδας (αν δεν βρεις συμπλήρωσε με απλό νερό)
- 3 κ.σ. ζάχαρη
Τρόπος Μαγειρέματος
- Λιώσε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ να γίνουν μια ομοιόμορφη πούλπα. Πέρασε το μείγμα από σίτα πιέζοντας τα κομματάκια ώστε να πάρεις όσο περισσότερη ποσότητα μπορείς
- Βάλε το μείγμα που πέρασε από τη σίτα σε μια παγωτομηχανή ώσπου να αρχίσει να σφίγγει και να παγώνει.
- Αν πάλι δεν έχεις παγωτομηχανή πρέπει να κάνεις την εξής διαδικασία. Άφησε το μείγμα για 1 ώρα περίπου στην κατάψυξη και αφού παγώσει ελαφρά χτύπησε με σύρμα, πιρούν ή ακόμη και στο μίξερ. Βάλε και πάλι στην κατάψυξη και επανάλαβε τη διαδικασία ανά μισή ώρα δύο-τρεις φορές ακόμη
- Μετάφερε σε σκεύος που κλείνει καλά και άφησε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρεις
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ