Αφράτα σουδάκια που λιώνουν στο στόμα. Ένα ωραίο σνακ για στιγμές που θέλεις διακαώς να φας κάτι ελαφρύ, αλλά και νόστιμο. Η “βραστή” ζύμη του και τα λιωμένα τριγωνάκια La Vache Qui Rit® Light είναι που κάνουν τη διαφορά
81 θερμίδες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 8 τριγωνάκια La Vache Qui Rit®
- 250 ml νερό
- 100 γρ. βούτυρο
- 1 πρέζα αλάτι
- 125 γρ. αλεύρι
- 4 αυγά
- 1 κρόκος αυγού
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια κατσαρόλα βάλε το νερό να βράσει μαζί με το βούτυρο και μια πρέζα αλάτι.
- Πρόσθεσε όλο το αλεύρι μονομιάς και ανακάτεψε με ξύλινη κουτάλα. Συνέχισε το ανακάτεμα σε χαμηλή φωτιά να δέσει η ζύμη
- Γύρισε τη ζύμη σε μεγάλο μπόλ και πρόσθεσε ένα, ένα τα αυγά στη ζύμη. Συνέχισε το ανακάτεμα και πρόσθεσε και τα κομμάτια το La Vache Qui Rit®Light
- Κόψε σε ταψάκι στρωμμένο με λαδόκολλα μπαλίτσες από τη ζύμη. Θα σου βγάλει περίπου 20 κομμάτια
- Άλειψε κάθε μπαλίτσα με τον κρόκο του αυγού, ελαφρώς χτυπημένο με νεράκι και βάλε στο φούρνο
- Ψήσε στους 200οC για περίπου 20 λεπτά να φουσκώσουν και να πάρουν όμορφο χρυσαφένιο χρώμα
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ