Αφράτα σουδάκια που λιώνουν στο στόμα. Ένα ωραίο σνακ για στιγμές που θέλεις διακαώς να φας κάτι ελαφρύ, αλλά και νόστιμο. Η “βραστή” ζύμη του και τα λιωμένα τριγωνάκια La Vache Qui Rit® Light είναι που κάνουν τη διαφορά
81 θερμίδες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 8 τριγωνάκια La Vache Qui Rit®
- 250 ml νερό
- 100 γρ. βούτυρο
- 1 πρέζα αλάτι
- 125 γρ. αλεύρι
- 4 αυγά
- 1 κρόκος αυγού
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια κατσαρόλα βάλε το νερό να βράσει μαζί με το βούτυρο και μια πρέζα αλάτι.
- Πρόσθεσε όλο το αλεύρι μονομιάς και ανακάτεψε με ξύλινη κουτάλα. Συνέχισε το ανακάτεμα σε χαμηλή φωτιά να δέσει η ζύμη
- Γύρισε τη ζύμη σε μεγάλο μπόλ και πρόσθεσε ένα, ένα τα αυγά στη ζύμη. Συνέχισε το ανακάτεμα και πρόσθεσε και τα κομμάτια το La Vache Qui Rit®Light
- Κόψε σε ταψάκι στρωμμένο με λαδόκολλα μπαλίτσες από τη ζύμη. Θα σου βγάλει περίπου 20 κομμάτια
- Άλειψε κάθε μπαλίτσα με τον κρόκο του αυγού, ελαφρώς χτυπημένο με νεράκι και βάλε στο φούρνο
- Ψήσε στους 200οC για περίπου 20 λεπτά να φουσκώσουν και να πάρουν όμορφο χρυσαφένιο χρώμα
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ