Φτιάξε αυτό το υπέροχο σουφλέ και γέμισε το τραπέζι σου γεύσεις και αρώματα όπως σου προτείνει η Αργυρώ!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1.200 γραμμ. πατάτες
- 500 γραμμ. κολοκύθα κίτρινη (εναλλακτικά, κολοκυθάκια και καρότα)
- 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1 πράσο ψιλοκομμένο
- 250 γραμμ. φέτα
- 250 γραμμ. ανθότυρο
- 4 μεγάλα αυγά
- 1/2 φλιτζ. σιμιγδάλι ψιλό
- 500 γρ. κρέμα γάλακτος
- Άνηθο, μαϊντανό
- 1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Τρίβουμε σε χοντρό τρίφτη τις πατάτες και την κολοκύθα. Τα βάζουμε σε μπολ και προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια, το πράσο, τα τυριά, το σιμιγδάλι, τα μυρωδικά, αλάτι και πιπέρι.
- Χτυπάμε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος και τα ρίχνουμε στο μείγμα.
- Ανακατεύουμε πολύ καλά τα υλικά και τα αδειάζουμε σε λαδωμένο πυρέξ. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο.
- Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, στις αντιστάσεις, για 45 λεπτά, έως ότου ροδίσει καλά και σφίξει το σουφλέ.
- Αφήνουμε λίγο να κρυώσει και μετά το κόβουμε.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ