Ένα πρώτο πιάτο όλο γεύση που θα είναι στο τραπέζι σου σε χρόνο μηδέν! Ανακάτεψε ολόφρεσκο σπανάκι με La Vache Qui Rit® Light και μυρωδικά. Ιδανικό για να ξεκινήσεις το light βραδινό σου γεύμα.
Θερμίδες 110/Μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 350 γρ. σπανάκι καθαρισμένο, πλυμένο και στραγγισμένο καλά
- 150 γρ. λευκά μανιτάρια κομμένα σε φετούλες
- 70γρ./4 τριγωνάκια La Vache Qui Rit® Light
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1/3 του φλιτζανιού ανθότυρο
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
- Αλάτι και πιπέρι
- Ελαιόλαδο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 180oC
- Βάλε λίγο ελαιόλαδο σε αντοκολλητικό τηγάνι και σόταρε τα κρεμμυδάκια για μερικά λεπτά. Πρόσθεσε και το σπανάκι να μαραθεί ελαφρά για 1 λεπτάκι. Πίεσε ελαφρά να φύγουν τα πολλά υγρά
- Ράντισε ένα πυρίμαχο σκεύος με ελαιόλαδο και πρόσθεσε το σπανάκι με τα κρεμμυδάκια, το La Vache Qui Rit® Light μαζί με το ανθότυρο λιωμένα με ένα πιρουνάκι, το σκόρδο και τα μανιτάρια
- Ανακάτεψε καλά να πάνε όλα τα υλικά παντού και αλατοπιπέρωσε. Βάλε στο φούρνο για 20-25 λεπτά να λιώσουν τα τυριά και να μειωθεί ο όγκος από το σπανάκι
- Σέρβιρε
Tip
Αν δεν στραγγίξεις τα υγρά από το σπανάκι, ίσως το σουφλέ σου γίνει νερουλό!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ