O executive chef του ξενοδοχείου The Margi, Παναγιώτης Γιακαλής, σου προτείνει την πιο νόστιμη κολοκυθόσουπα!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/3 μιας κολοκύθας καθαρισμένης, κομμένης σε μεγάλα καρεδάκια
- 100 ml ελαιόλαδο
- 3 γρ. κανέλα
- Αλάτι-πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε στο λάδι σε χαμηλή φωτιά την κολοκύθα βάζοντας και λίγο αλάτι ώστε να βοηθήσει να βγάλει τα υγρά της.
- Την σκεπάζουμε και την αφήνουμε να σιγομαγειρευτεί με τα υγρά τις, προσθέτοντας και την κανέλα ώστε να πάρει άρωμα. Θα χρειαστεί περίπου 30 με 40 λεπτά.
- Μετά την χτυπάμε σε ένα μπλέντερ ώστε να ομογενοποιηθεί.
- Σερβίρουμε στα πιάτα.
Tip
Μερικά σπιτικά κρουτόνς ή μπουκίτσες γαλλικής μπακέτας είναι ιδανικές για το σερβίρισμα!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ