Μια κατακόκκινη γλυκιά σούπα από τρυφερό παντζάρι… σέρβιρε με μια κουταλιά από το αγαπημένο σου La Vache qui rit Light αναμεμειγμένο με άνιθο και ελαιόλαδο.
180 θερμίδες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 παντζάρια
- 4 πατάτες
- 4 καρότα
- 1 ξερό κρεμμύδι
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1/4 κ.γ. κόκκινο γλυκό πιπέρι
- 1/4 κ.γ. μπούκοβο ή καυτερό πιπέρι
- ½ κ.γ. αποξηραμένο δυόσμο
- Κάρδαμο
- 50 ml κόκκινο ξηρό κρασί
- 1 λίτρο ζωμό λαχανικών
- Aλάτι, Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- 4 τριγωνάκια La Vache Qui Rit® Light
- Άνιθο ψιλοκομμένο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Καθάρισε και κόψε τα παντζάρια, τις πατάτες και τα καρότα σε κύβους. Όσο πιο μικρά τα κόψεις, τόσο πιο γρήγορα θα μαγειρευτεί η σούπα
- Ψιλόκοψε το κρεμμύδι και άχνισε για 2 λεπτά με 2 κουταλιές νερό για να φύγει η έντονη αψάδα του και να γίνει πιο ελαφρύ
- Μετά από 3 λεπτά που θα έχει εξατμιστεί το νερό, πρόσθεσε 4 κουταλιές λάδι, το γλυκό πιπέρι και το καυτερό πιπέρι, λίγο κάρδαμο, το μπούκοβο και λίγο δυόσμο
- Πρόσθεσε τα λαχανικά, πατάτες, καρότα, παντζάρια. Αλάτισε
- Ανακάτεψε συνεχώς και μετά από 2 λεπτά, πρόσθεσε το κρασί και περίμενε μέχρι να εξατμιστεί, για περίπου 15 λεπτά
- Στη συνέχεια ρίξε λίγο ελαιόλαδο και με ένα μίξερ χειρός πολτοποίησε όλα τα υλικά για να γίνει μία βαθυκόκκινη πηχτή σούπα
- Λιώσε τα La Vache Qui Rit® Light με ένα πιρουνάκι, ανακάτεψε με άνιθο και λίγο ελαιόλαδο. Βάλε από μια κουταλίτσα σε κάθε πιάτο και σέρβιρε
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ