Πεντανόστιμη και εύκολη σούπα πατάτας με ψάρι και τυρί.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 κουτ. της σούπας μαργαρίνη
- 1 κουτ. του γλυκού πάπρικα
- 2 μικρά κρεμμύδια κομμένα
- 4 ποτήρια νερό
- 10 πατάτες
- 1/2 κιλό φιλέτο ψαριού, καθαρισμένο
- 2 αυγά, ελαφρά χτυπημένα
- 2 κούπες λιωμένο τυρί
- Αλάτι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μία κατσαρόλα λιώνεις τη μαργαρίνη και σοτάρεις τα κρεμμύδια.
- Μόλις πάρουν χρώμα τα κρεμμύδια, προσθέτεις νερό και τις δέκα καθαρισμένες πατάτες σε κομμάτια.
- Σκεπάζεις την κατσαρόλα με ένα καπάκι και συχνά – πυκνά το ανοίγεις, για να ανακατέψεις και να δημιουργήσεις κάτι παρόμοιο με την υφή του πουρέ.
- Προσθέτεις λίγο γάλα και το ψάρι σε μικρά κομματάκια για να ψηθεί ομοιόμορφα. Ανακατεύεις αρκετά και προσπαθείς όλα τα υλικά να λιώσουν και να αποκτήσουν μαλακή υφή.
- Παράλληλα, σε ένα μικρό μπολάκι χτυπάς δύο αυγά. Όσο τα χτυπάς, ρίχνεις μία μικρή ποσότητα από το μείγμα πατάτας.
- Αναμειγνύεις τα αυγά με το τυρί και ρίχνεις το νέο μείγμα στη σούπα.
- Αλατίζεις και σερβίρεις.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ