Μια γευστική επιλογή για κάθε ώρα της ημέρας.
Θερμίδες: 265/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 φέτες μπέικον γαλοπούλας ψιλοκομμένες
- Μια πρέζα ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
- 6 καρότα ψιλοκομμένα
- 1 κύβο για ζωμό κοτόπουλου
- 40ml γάλα
- 4 κλωνάρια θυμάρι
- 200γρ. κάστανα βρασμένα και ψιλοκομμένα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σόταρε τις φέτες μπέικον.
- Αφαίρεσε από την αντικολλητική κατσαρόλα τις φέτες και πρόσθεσε το κρεμμύδι και το σκόρδο και σόταρέ τα.
- Πρόσθεσε το καρότο και μαγείρεψε για 5 λεπτά ακόμα.
- Έπειτα ρίξε μέσα τον κύβο και σπάσε τον με μια κουτάλα.
- Πρόσθεσε το γάλα, 600ml νερό, το θυμάρι και τα κάστανα και ανακάτεψε καλά.
- Κάλυψε την κατσαρόλα και βράσε για 30 λεπτά ή μέχρι το καρότο να είναι πολύ μαλακό.
- Με ένα ραβδομπλέντερ κάνε βελουτέ τη σούπα.
- Σέρβιρε σε μπολ και πρόσθεσε το μπέικον.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ