Αντικατάστησε τη μαγειρίτσα με τα πολλά λιπαρά και τις θερμίδες με μια σούπα της άνοιξης πλούσια σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά.
Θερμίδες 125/Μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 200γρ. Ανάμεικτα πράσινα λαχανικά (καρότα, άνηθο, μαρούλι, φρέσκο κρεμμυδάκι)
- 700ml. Ζωμό λαχανικών (ή ζεστό νερό με κύβο λαχανικών)
- 140 γρ. ζυμαρικά κοχυλάκια
- 200 γρ. φασόλια μουλιασμένα από το προηγούμενο βράδυ
- 3 κ.σ. πέστο βασιλικού
Τρόπος Μαγειρέματος
- Πλύνε καλά και ψιλόκοψε τα λαχανικά σου. Βάλε σε μεγάλη κατσαρόλα και περίχυσε με τον ζωμό λαχανικών. Άφησε τη σούπα σου να πάρει μια βράση και χαμήλωσε τη φωτιά. Σκέπασε και άφησε τη σούπα να σιγοβράσει
- Πέντε λεπτά αργότερα πρόσθεσε τα ζυμαρικά βρασμένα και τα φασόλια (αφού τα στραγγίξεις) και άφησε να ζεσταθούν για ένα με δύο λεπτά. Πρόσθεσε και μια κουταλιά πέστο
- Μοίρασε στα πιάτα και σέρβιρε με λίγο πέστο από πάνω
Tip
Μπορείς για να μην λερώνεις πολλά σκεύη να υπολογίσεις το χρόνο που θέλει για να ψηθεί το κοχυλάκι μέσα στη σούπα με τα λαχανικά και να το φτιάξεις εκεί
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ