Ανοιξιάτικη σούπα σέλερι

30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Ελαφριά και κρεμώδης σούπα από σέλερι

Συστατικά

  • 1 σέλερι
  • 1 μεγάλη πατάτα
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 1/2 φλ. βούτυρο
  • 3 φλ. ζωμός κοτόπουλο
  • 1/4 φλ. άνηθος
  • 1/2 φλ. κρέμα γάλακτος
  • αλάτι, πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε μία κατσαρόλα σοτάρισε το σέλερι, την πατάτα και το κρεμμύδι στο βούτυρο με μπόλικο αλατοπίπερο.
  • Μόλις μαλακώσουν τα λαχανικά πρόσθεσε τον ζωμό κοτόπουλου και βράσε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 10 λεπτά.
  • Με ένα ραβδομπλέντερ πολτοποίησε τη σούπα μαζί με τον άνηθο.
  • Πρόσθεσε στη σούπα την κρέμα γάλακτος και ελάχιστο ελαιόλαδο.
  • Σέρβιρε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και κορυφές από σέλερι.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164