Ελαφριά και κρεμώδης σούπα από σέλερι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 σέλερι
- 1 μεγάλη πατάτα
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 1/2 φλ. βούτυρο
- 3 φλ. ζωμός κοτόπουλο
- 1/4 φλ. άνηθος
- 1/2 φλ. κρέμα γάλακτος
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μία κατσαρόλα σοτάρισε το σέλερι, την πατάτα και το κρεμμύδι στο βούτυρο με μπόλικο αλατοπίπερο.
- Μόλις μαλακώσουν τα λαχανικά πρόσθεσε τον ζωμό κοτόπουλου και βράσε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 10 λεπτά.
- Με ένα ραβδομπλέντερ πολτοποίησε τη σούπα μαζί με τον άνηθο.
- Πρόσθεσε στη σούπα την κρέμα γάλακτος και ελάχιστο ελαιόλαδο.
- Σέρβιρε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και κορυφές από σέλερι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ