Gazpacho με καρπούζι

15 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Κρύα σούπα ντομάτας με καρπούζι και φέτα

Συστατικά

  • 1 μεγάλη ντομάτα πολτοποιημένη
  • 1/2 μικρή καυτερή πιπεριά
  • 2 φλ. καρπούζι σε κυβάκια
  • 1 κ. γλυκού λευκό ξύδι
  • 1/4 φλ. ελαιόλαδο
  • 2 κ. σούπας κρεμμύδι πολτοποιημένο
  • 1/2 αγγούρι χωρίς σπόρους ψιλοκομμένο
  • 2 κ. σούπας άνηθος ψιλοκομμένος
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1/4 φλ. τριμμένη φέτα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Στο μπλέντερ βάλε την ντομάτα, την πιπερίτσα και το μισό καρπούζι και χτήπησέ τα.
  • Όταν λιώσουν τα υλικά, πρόσθεσε το ξύδι και το ελαιόλαδο και συνέχισε το χτύπημα.
  • Πρόσθεσε το κρεμμύδι, το αγγούρι, τον άνηθο και αλατοπίπερο.
  • Συνέχισε να χτυπάς τα υλικά στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν ένα λείο μείγμα.
  • Μοίρασε τη σούπα σε μπολ, πασπάλισε με την τριμμένη φέτα και το υπόλοιπο καρπούζι και σέρβιρε.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164