Γκασπάτσο καρπουζιού

20 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Σου περισσεύει καρπούζι ή δεν σου βγήκε όσο γλυκό θα ήθελες; Μπορείς να το κάνεις κρύα σούπα γκασπάτσο και να καλέσεις φίλους για να το απολαύσετε! Αγόρασε εδώ τα υλικά σου!

Συστατικά

  • 1 κιλό καρπούζι χωρίς φλούδα και κουκούτσια, σε κομμάτια
  • 1/4 φλιτζ. φύλλα κόλιανδρου +μερικά ακόμα για το σερβίρισμα
  • 3 κ.σούπας φρέσκο χυμό λάιμ
  • 2 κ.σούπας φρέσκα φύλλα μέντας + μερικά ακόμη για το σερβίρισμα
  • 2 κ.σούπας ελαιόλαδο
  • 1 αγγούρι καθαρισμένο και χοντροκομμόενο
  • 1 καυτερή πιπερίτσα καθαρισμένη και χοντροκομμένη
  • 1 μεγάλη ντομάτα καθαρισμένη και χοντροκομμένη
  • 1 κρεμμυδάκι χοντροκομμένο
  • αλάτι, πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Βάλε στο μπλέντερ τον κόλιανδρο, το καρπούζι, το λάιμ, τη μέντα, το λάδι, το αγγούρι, την πιπεριά, την τομάτα και το κρεμμύδι, αλάτι και πιπέρι και πολτοποίησε.
  • Βάλε το γκασπάτσο σου σε μπολ στο ψυγείο και άφησέ το 4 ώρες τουλάχιστον.
  • Σέρβιρε σε ποτήρια με φρέσκα φυλλαράκια κόλιανδρου και μέντας.

Tip

Όσο πιο πολύ μείνει το γκασπάτσο στο ψυγείο τόσο καλύτερη γεύση θα έχει!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164