Σου περισσεύει καρπούζι ή δεν σου βγήκε όσο γλυκό θα ήθελες; Μπορείς να το κάνεις κρύα σούπα γκασπάτσο και να καλέσεις φίλους για να το απολαύσετε! Αγόρασε εδώ τα υλικά σου!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κιλό καρπούζι χωρίς φλούδα και κουκούτσια, σε κομμάτια
- 1/4 φλιτζ. φύλλα κόλιανδρου +μερικά ακόμα για το σερβίρισμα
- 3 κ.σούπας φρέσκο χυμό λάιμ
- 2 κ.σούπας φρέσκα φύλλα μέντας + μερικά ακόμη για το σερβίρισμα
- 2 κ.σούπας ελαιόλαδο
- 1 αγγούρι καθαρισμένο και χοντροκομμόενο
- 1 καυτερή πιπερίτσα καθαρισμένη και χοντροκομμένη
- 1 μεγάλη ντομάτα καθαρισμένη και χοντροκομμένη
- 1 κρεμμυδάκι χοντροκομμένο
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε στο μπλέντερ τον κόλιανδρο, το καρπούζι, το λάιμ, τη μέντα, το λάδι, το αγγούρι, την πιπεριά, την τομάτα και το κρεμμύδι, αλάτι και πιπέρι και πολτοποίησε.
- Βάλε το γκασπάτσο σου σε μπολ στο ψυγείο και άφησέ το 4 ώρες τουλάχιστον.
- Σέρβιρε σε ποτήρια με φρέσκα φυλλαράκια κόλιανδρου και μέντας.
Tip
Όσο πιο πολύ μείνει το γκασπάτσο στο ψυγείο τόσο καλύτερη γεύση θα έχει!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ