Θα είναι έτοιμη σε μισή ώρα και θα έχεις στα χέρια σου ζεστή και λαχταριστή σουπίτσα για κάθε γεύμα της ημέρας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 8-10 μανιτάρια
- 2 κ.σ ελαιόλαδο
- 2 κ.σ ταμάρι (βιολογική σος σόγιας που θα βρεις στα ράφια του σούπερ μάρκετ)
- Πάπρικα
- Αλάτι/ Πιπέρι
- 2 κ.σ. αλεύρι
- 1 φλιτζάνι ζωμό λαχανικών
- 1 1/2 φλιτζάνι γάλα καρύδας ή αμυγδάλου
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μέτρια φωτιά σόταρε τα κρεμμύδια με τα μανιτάρια σε ελαιόλαδο που καίει. Άσε τα υλικά σου μέχρι το κρεμμύδι να γίνει διάφανο
- Πρόσθεσε το ταμάρι, την πάπρικα, το αλατοπίπερο και συνέχισε να σοτάρεις για 5 λεπτά ακόμη
- Ρίξε σιγά, σιγά το αλεύρι και ανακάτευε συνεχώς, ενώ παράλληλα πρόσθεσε λίγο, λίγο και τον ζωμό λαχανικών. Μισό φλιτζάνι τη φορά
- Ανακάτεψε μέχρι να δέσει η σούπα σου και πρόσθεσε το γάλα. Άφησε για 10 λεπτά ακόμη και σέρβιρειά για 8-10 λεπτά.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ