Θρεπτική και χορταστική σούπα με τορτελίνια τυριού, λαχανίδα και κεφτεδάκια γαλοπούλας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 230 gr λουκάνικο γαλοπούλας
- 1 γλυκοπατάτα σε κυβάκια
- 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 1 kale ψιλοκομμένο
- 1 1/2 lt ζωμός κοτόπουλου
- 14 μεγάλα τορτελίνια με γέμιση τυρί
- αλάτι, πιπέρι
- παρμεζάνα τριμμένη
Τρόπος Μαγειρέματος
- Χάραξε τα λουκάνικα γαλοπούλας κατά μήκος και αφαίρεσε το ψαχνό (γέμιση) από το περίβλημά τους.
- Πλάσε το κρέας από τα λουκάνικα σε μπαλάκια σαν μικρά κεφτεδάκια.
- Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζέστανε μισή κουταλιά λάδι σε μέτρια φωτιά και τσιγάρισε τα κεφτεδάκια για δύο λεπτά την κάθε πλευρά.
- Αφαίρεσε τα κεφτεδάκια, σκούπισε την κατσαρόλα και πρόσθεσε το υπόλοιπο λάδι.
- Μόλις ζεσταθεί, ρίξε την γλυκοπατάτα και σοτάρισε για πέντε λεπτά.
- Πρόσθεσε και το κρεμμύδι με το σκόρδο και αλατοπίπερο και συνέχισε το σοτάρισμα για άλλα πέντε λεπτά.
- Βάλε και το kale στην κατσαρόλα και σοτάρισε για τρία λεπτά πριν προσθέσεις τον ζωμό με αλατοπίπερο.
- Σιγόβρασε τα υλικά για 15 λεπτά, έπειτα πρόσθεσε τα κεφτεδάκια και βράσε για άλλα τρία λεπτά.
- Δυνάμωσε την φωτιά και μόλις ξεκινήσει ο έντονος βρασμός, πρόσθεσε τα τορτελίνια και βράσε για τέσσερα λεπτά (ή σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας).
- Σέρβιρε την σούπα σε μπολ πασπαλίζοντας με παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ