Αν λατρεύεις την ψαρόσουπα, πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις αυτή τη συνταγή με ψάρι, σέλινο και πατάτα.
Θερμίδες: 300
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 4 κοτσάνια σέλινο, ψιλοκομμένα, κράτα τα φύλλα για το σερβίρισμα
- 6 φλιτζάνια ζωμό κοτόπουλου
- 2 μεγάλες πατάτες ψιλοκομμένες
- 1 φύλλο δάφνης
- 1/4 έως 1 / 2 κουταλιές κόκκινο πιπέρι
- χοντρό αλάτι και μαύρο πιπέρι
- 30 γραμμάρια φιλέτο ψαριού χωρίς πέτσα και κόκαλα κομμένο σε κομμάτια
- 1 κουταλιά ψιλοκομμένο φρέσκο σχοινόπρασο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σόταρε σε μέτρια-υψηλή φωτιά το κρεμμύδι και το σέλινο για 3-5 λεπτά.
- Πρόσθεσε το ζωμό, τις πατάτες, τη δάφνη, το κόκκινο πιπέρι, τα ¾ κουταλάκια του γλυκού αλάτι, και το ¼ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι.
- Μαγείρεψε, ανακατεύοντας κατά διαστήματα, μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά, για 15-18 λεπτά.
- Πρόσθεσε το ψάρι μέσα στην κατσαρόλα και μαγείρεψε για 3-5 λεπτά.
- Αφαίρεσε το φύλλο δάφνης.
- Πασπάλισε με σχοινόπρασο και φύλλα σέλινου.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ