Σούπα με άνηθο και σπαράγγια

50 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Μια διαφορετική σούπα με άνηθο και σπαράγγια. Έτοιμη σε μηδέν χρόνο και πεντανόστιμη.  Είναι σίγουρος πως θα την απολαύσεις όσο καμία…

Συστατικά

  • 1 κιλό σπαράγγια
  • 3 κ.σ βούτυρο
  • 1 μέτριο λευκό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 3 κλαράκια σέλερι ψιλοκομμένα
  • 1 μέτριο βοβλό φινόκιο ψιλοκομμένο
  • 6 μέτριες κόκκινες πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε μικρά κυβάκια
  • 6 φλιτζάνια ζωμό λαχανικών (2 κύβοι λαχανικών σε αντίστοιχη ποσότητα νερού)
  • 1/3 του φλιτζανιού φρέσκο άνηθο ψιλοκομμένο
  • 1 ποτήρι λευκό κρασί
  • 1 κ.σ μουστάρδα
  • 1 στραγγιστό γιαούρτι
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 3 αυγά καλά βρασμένα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Κόψε τα σπαράγγια σε λεπτές ροδέλες
  • Λιώσε το βούτυρο σε μια μεγάλη κατσαρόλα και πρόσθεσε τα κρεμμύδια, το σέλερι, το φινόκιο και το κρεμμύδι σε μέτρια φωτιά
  • Πρόσθεσε τις πατάτες, τα σπαράγγια, το ζωμό και το κρασί και άσε τη σούπα σου να βράσει
  • Χαμήλωσε τη φωτιά και σκέπασε τη σούπα για 15-20 λεπτά
  • Στη συνέχεια πρόσθεσε το γιαούρτι, τον άνηθο, τη μουστάρδα και αλατοπιπέρωσε
  • Αφού κρυώσει λίγο η σούπα σου, πέρασέ την από το μπλέντερ για να γίνει ομοιόμορφη και πιο smooth
  • Σέρβιρε με τα βρασμένα αυτά και ψιλοκομμένο φρέσκο άνηθο

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164