Λαχταριστό μεγειρευτό της κατσαρόλας με μπακαλιάρο και κουνουπίδι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 μέτριο κουνουπίδι
- ¼ φλ. λάδι
- 2 πράσα σε ροδέλες
- 4 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
- 2 συσκευασίες ντομάτα κονκασέ
- 1 φλ. ζωμός κοτόπουλου
- 750 gr μπακαλιάρος
- αλάτι, πιπέρι
- ¼ φλ. ελιές χωρίς κουκούτσι
- ¼ φλ. φύλλα εστραγκόν
Τρόπος Μαγειρέματος
- Κόψε το κουνουπίδι στη μέση, βάλε το μισό στο μπλέντερ μέχρι να γίνει τρίμμα και το υπόλοιπο κοψ’ το σε φουντίτσες.
- Σε μια κατσαρόλα ζέστανε το λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και σοτάρισε το πράσο με αλατοπίπερο για περίπου πέντε λεπτά, μέχρι να μαλακώσει.
- Ρίξε στην κατσαρόλα το σκόρδο και όλο το μπρόκολο και έπειτα τις ντομάτες και το ζωμό κοτόπουλου.
- Μόλις ξεκινήσει ο βρασμός πρόσθεσε και τον μπακαλιάρο κομμένο, τις ελιές και το εστραγκόν.
- Πρόσθεσε αλατοπίπερο, κάλυψε την κατσαρόλα με το καπάκι και σιγομαγείρεψε ανακατεύοντας τακτικά για περίπου 20 λεπτά.
- Μοίρασε τη σούπα σε μπολ, ράντισε με ελαιόλαδο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ