Μια παραδοσιακή σούπα που έχει το όνομα λατρεμένου παγωτού. Ο όρος στρατσιατέλα αναφέρεται σε μια σούπα που μοιάζει με το δικό μας αυγολέμονο, μόνο που στο χτυπημένο αυγό έχει νόστιμη παρμεζάνα! Θα την ετοιμάσεις γρήγορα και εύκολα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 λίτρο ζωμό κότας
- 4 μεγάλα αυγά
- 1/3 φλιτζανιού τριμμένη παρμεζάνα
- 1 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
- 1/2 κ.γ. κουταλάκι αλάτι
- 2 φλιτζάνια σπανάκι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε το ζωμό να σιγοβράσει σε μέτρια κατσαρόλα.
- Ανακάτεψε τα αυγά, την παρμεζάνα, τον μαϊντανό και το αλάτι.
- Ρίξε λίγο, λίγο το μίγμα στο ζωμό ανακατεύοντας.
- Συνέχισε να ανακατεύεις μέχρι να ενσωματωθούν τα αυγά, περίπου 1′ λεπτό.
- Πρόσθεσε το σπανάκι και ανακάτεψε.
- Σέρβιρε αμέσως.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ