Μία χειμωνιάτη σουπίτσα γεμάτη θαλπωρή και γεύση. Δες πόσο εύκολο μπορείς να τη φτιάξεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 3 φλιτζάνια ψημένα κάστανα
- 2 φλιτζάνια ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 3/4 φλιτζανιού καρότο κομμένο σε λεπτές φέτες
- 1 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 3 φλιτζάνια ζωμός κοτόπουλου
- 1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι
- 1/4 κουτ. του γλυκού μαύρο πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 200°C.
- Σε ένα ταψί, προσθέτεις τα λαχανικά και τα ψήνεις, μέχρι να μαλακώσουν.
- Σε ένα μίξερ, αναμειγνύεις τα κάστανα, τα λαχανικά το ελαιόλαδο και το ζωμό σε μέτρια ένταση.
- Τα χτυπάς πολύ καλά, μέχρι να γίνει λείο το μείγμα.
- Προσθέτεις το μείγμα σε ένα κατσαρολάκι μαζί με το αλάτι και το πιπέρι.
- Τα αφήνεις να βράσουν για περίπου 15 λεπτά, ανακατεύοντας και προσθέτοντας λίγο νερό, αν κρίνεις ότι χρειάζεται.
- Σερβίρεις τη σούπα σε 4 πιάτα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ