Η σούπα είναι το ιδανικό πιάτο για ένα κρύο βράδυ του χειμώνα, αλλά ακόμα περισσότερο για εκείνες τις ημέρες που θες να κάνεις μία μικρή μορφή αποτοξίνωσης.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κουταλιά μαργαρίνη χαμηλή σε λιπαρά
- 1 μεγάλο κίτρινο κρεμμύδι κομμένο σε κύβους
- 6 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
- 2 φλιτζάνια καρότο, κομμένο σε ροδέλες
- 1 λίτρο ζωμό κότας
- 1 κονσέρβα ψητές ντομάτες
- 1 φλιτζάνι φρέσκο κόλιαντρο, ψιλοκομμένο
- Χυμός από δύο λάιμ
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, ζεσταίνεις τη μαργαρίνη σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και σοτάρεις τα κρεμμύδια για περίπου 4-6 λεπτά.
- Προσθέτεις το σκόρδο και τις πιπεριές και σοτάρεις για 1-2 λεπτά ακόμη.
- Ρίχνεις το ζωμό και τις ντομάτες και αφήνεις να βράσουν για περίπου 3-5 λεπτά.
- Προσθέτεις τους χυμούς από το κόλιαντρο και το λάιμ και ανακατεύεις.
- Σερβίρεις τη σούπα με φρέσκο κόλιαντρο ή λάιμ ή ό,τι άλλο εσύ θες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ