Μία σούπα, με πλούσιο χρώμα, ιδανική για τις κρύες ημέρες του χειμώνας. Μία σούπα καυτερή που αφήνει πικάντικη αίσθηση στον ουρανίσκο!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κιλό καθαρισμένα καρότα
- 50 γρ. βούτυρο, πλήρες
- 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 2 κάψουλες με ζωμό λαχανικών
- 100 γρ. τζίντζερ
- Αλάτι και πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μία μεγάλη κατσαρόλα, ζεσταίνεις το βούτυρο. Μέχρι να λιώσει το βούτυρο, σε ένα τηγάνι σοτάρεις το κρεμμύδι, το σκόρδο και το τζίντζερ για 2 λεπτά.
- Μόλις λιώσει το βούτυρο, προσθέτεις τα σοταρισμένα υλικά στην κατσαρόλα.
- Στην κατσαρόλα, τοποθετείς τα καρότα και ρίχνεις τους δύο ζωμούς λαχανικών.
- Μόλις τα υλικά λιώσουν, σβήνεις το μάτι και τοποθετείς το μπλέντερ μέσα στην κατσαρόλα.
- Πολτοποιείς τη σούπα και λίγο πριν το τέλος ρίχνεις το αλάτι και το πιπέρι.
- Αν είναι πηχτή, την αραιώνεις με λίγο νερό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ