Ένα πιάτο που μπορείς να απολαύσεις είτε ως ορεκτικό είτε ως κυρίως. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε χορτάσει με τον πιο γευστικό τρόπο!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 450 γρ. στήθος κοτόπουλου με το κόκκαλο και την πέτσα
- 260 γρ. λεπτά noodles
- 1 κουτ. της σούπας ηλιέλαιο
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 καρότα κομμένα σε κύβους
- 2 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένα
- 430 ml ζωμό κότας
- 2 κουτ. της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, ζεσταίνεις το λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρεις το σκόρδο, το καρότο, το κρεμμύδι και το σέλερι. Αλατοπιπερώνεις και σοτάρεις για 6 λεπτά περίπου με μία ξύλινη κουτάλα.
- Ρίχνεις το ζωμό, 8 φλιτζάνια νερό και το κοτόπουλο.
- Μόλις πάρει βράση, χαμηλώνεις τη φωτιά και αφήνεις να σιγοβράσει μέχρι να μαγειρευτεί το κοτόπουλο, περίπου 20 λεπτά.
- Βγάζεις το κοτόπουλο σε μια πιατέλα και αφήνεις τη σούπα να βράσει δυναμώνοντας τη φωτιά.
- Ρίχνεις τα noodles και μαγειρεύεις μέχρι να μαλακώσουν, περίπου 12 λεπτά.
- Αφαιρείς την πέτσα και το κόκκαλο από το κοτόπουλο και το κόβεις σε μικρούς κύβους.
- Αλατοπιπερώνεις και το ρίχνεις στην κατσαρόλα.
- Σερβίρεις σε μπολ πασπαλίζοντας με μαϊντανό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ